Vi er team Matrix

 • Klaus Østergaard

  Sales Sønderjylland og Fyn

  Ifølge Klaus er det bedste ved at være en del af team Matrix Fitness hver gang han får lov at fortælle kunderne, at de får tre års fuld garanti og service på alt udstyr. Efter Klaus’ mening er god service lig med at forstå sine kunders behov og hjælpe dem godt videre, så de får den bedst mulige løsning.

  E:klaus.ostergaard@matrixfitness.dk

  T:+45 51 21 74 10

 • Brian Jensen

  Sales Sjælland

  Brian er en udpræget holdspiller, der altid har fokus på den fælles sejr. Han brænder for at skabe projekter i samarbejde med kunderne og se dem vokse med tiden. For Brian er det bedste ved arbejdet nemlig, at møde sine kunder efter et salg og blive klogere på, hvordan løsningen har forbedret forretningen.

  E:brian.jensen@matrixfitness.dk

  T:+45 25 79 58 59

 • Esben Damgaard

  Sales – Hospitality

  E:esben.damgaard@matrixfitness.dk

  T:+45 2987 0133

 • Morten Terp

  Service Manager

  Morten er en erfaren herre ud i servicefaget og har nemlig arbejdet som serviceteknikker inden for fitnessbranchen i 15 år. Morten og hans team skal være ved kunderne inden for to døgn, hvis de har haft et nedbrud. For det betyder, at kunderne altid er glade og tilfredse, når Morten og serviceholdet forlader centret.

  E:morten.terp@matrixfitness.dk

  T:+ 45 23 23 38 57

 • Jan Haas

  Service Coördinator

  Jan er servicekoordinator hos Matrix Fitness, og han står for alle bestillinger af nyt udstyr og reservedele. Som servicekoordinator har Jan et suverænt overblik, og han er altid et skridt foran, så alle bestillinger kommer til tiden.

  E:jan.haas@matrixfitness.dk

  T:+ 45 51 70 28 70

 • Henrik Larsen

  Service Technician

  Henrik er en ægte problemknuser, og han sætter en ære i at finde frem til fejlen hurtigt – og sende kunden godt videre. Han er særdeles serviceminded, og ifølge ham selv er en af de bedste ting ved jobbet hos Matrix Fitness, at han får mulighed for at hjælpe kunderne inden for bare to døgn efter de kontakter ham.

  E:henrik.larsen@matrixfitness.dk

  T:+ 45 40 13 44 53

 • Marco Vonk

  Managing Director

  Ifølge Marco Vonk er Matrix en familievirksomhed med følgende vigtige værdier: respekt, påskønnelse og foretagsomhed. "Ligesom i sport synes vi, at fairplay er altafgørende. Det vigtigste er ikke at vinde. Det, der betyder noget, er, hvordan vi sammen opnår sejren."

  E:marco.vonk@matrixfitness.nl

 • Anne-Marie Kuiper

  Marketing & Service Director

  Anne-Marie fik den frihed at opbygge en afdeling fuld af entusiastiske og talentfulde kolleger helt fra bunden. Hun kan godt lide at være omgivet af rare mennesker. "Der er så mange fantastiske mennesker i Matrix," siger hun med begejstring i stemmen.

  E:anne-marie.kuiper@matrixfitness.nl

 • Wouter Hofstede

  HR Director

  Wouter tror på, at folkene hos Matrix alle har mentalitet som topatleter. Wouter: "Sammen ønsker vi kun en ting: at opnå det bedste resultat! Mit job er at skaffe de rigtige mennesker til den rigtige placering. På den måde skaber man mulighed for, at folk kan vokse med opgaven og få lov at lave det, de elsker".

  E:wouter.hofstede@matrixfitness.nl

 • Ronald Wagenvoord

  Finance & Operations Director

  Ronalds personlige motto er "bliv ved med at være udforskende", og det gælder, både når han rejser og i sit arbejde. Han ser hver forbedring som en sejr og hvert tilbageslag som et læringspunkt.

  E:ronald.wagenvoord@matrixfitness.nl

 • Laura de Leur

  Team Leader Marketing & Communications

  Laura mener, at Team Matrix ikke kun er et navn, men at det rent faktisk har en mening. Laura: "Vi har alle sammen unikke og forskellige personligheder, men når vi bliver sat sammen i én virksomhed, udgør vi et fantastisk team. Team Matrix! Sammen flytter vi grænserne for, hvad vi kan gøre for vores kunder".

  E:laura.deleur@matrixfitness.nl

 • Martijn de With

  International Key Accountmanager

  Vi bygger et forhold til kunden, prøver at forstå deres koncept og præsentere de produkter til kunden som passer til deres concept.

  E:martijn.dewith@matrixfitness.nl

 • Guido Thiessens

  Sales Excellence Manager

  Vi inspirerer centerejere ved at tage dem på inspirationstur til andre klubber. Ikke kun med udstyr i fokus men også indretning og design.

  E:guido.thiessens@matrixfitness.nl