Hos Matrix Fitness tror vi på kvaliteten af vores udstyr. Derfor er vi de eneste leverandører på fitnessmarkedet, som tør at tilbyde tre års bekymringsfri garanti.  Og så tænker du måske: Hvad sker der, hvis der rent faktisk opstår en fejl? Godt spørgsmål, men ingen grund til panik. Vores serviceteknikere er altid på farten for at sikre, at dit udstyr er oppe at køre igen, før du ved af det. Og alle udgifter er selvfølgelig dækket af garantien. På den måde får du både kvalitet og service på højeste niveau. Det er det, vi kalder Matrix Mentality!

LAD OS HØRE DET FRA VORES KUNDER

Er du nysgerrig efter at høre om fitnessfagfolkenes erfaringer med vores service, kvalitet og Matrix Mentality? Klik på knappen herunder for at se vores kunders testimonials.

Kundere har ordet

FORMULAR TIL SERVICEFORESPØRGSEL

Hvis det skulle ske, at et Matrix-redskab kræver service, kan du – som nævnt tidligere – regne med tilfredsstillende service og håndtering udført af erfarne fagpersoner. For at hjælpe dig så hurtigt som muligt har vi udviklet en formular, hvor du nemt kan indsende din serviceforespørgsel.

Fejlmelding

Så snart vi har modtaget din serviceforespørgsel, garanterer vi dig, at dit udstyr vil være oppe at køre igen inden for 48 timer. I tilfælde af kosmetiske fejl, ufarlige situationer eller ikke-nedetid lover vi at reparere dit udstyr så hurtigt som muligt.

VEDLIGEHOLDELSETIPS 

Ved at vedligeholde dit materiel vil du automatisk forlænge dit fitnessudstyrs levetid. Vi har udarbejdet en hurtig guide med nyttige råd til vedligeholdelse.
Klik på knappen herunder for at se den.

Vedligeholdelsestips

BRUGERMANUALER

Leder du efter brugermanualerne til vores cardio- og styrketræningsmaskiner? Det ordner vi! Klik på linket her.

Hvis du har nogen spørgsmål eller andre servicerelaterede problemer, er du altid velkommen til at sende en e-mail til service@matrixfitness.dk.
Vi lover at svare inden for 24 timer!