Vi er Matrix Fitness, dansk leverandør af professionelt fitness udstyr

Vores oprindelse ligger i Taiwan. Vi tilhører familievirksomheden Johnson Health Tech, som har fremstillet fitness udstyr siden 1975. JHT har 25 datterselskaber i hele verden, og det giver store fordele. Vi deler specialistviden indbyrdes for at kunne udvikle meget avanceret udstyr. På grund af vores store størrelse kan prisen holdes attraktiv. Vi deler gerne denne styrke med vores kunder i Danmark. Vi vokser hurtigt, men det er ikke en tilfældighed. Vores kultur tager udgangspunkt i innovativ tænkning, byder nye ideer velkommen, og værdsætter kreativitet i mødet med udfordringer. Siden starten i 1975 har mottoet været: “We believe in inspiring people to live healthier happier lives.”

Vi gør vores bedste hver eneste dag for at opnå de bedste resultater for de kunder og samarbejdspartnere der viser os tillid til at kunne bidrage positivt til udviklingen af deres center eller koncept. Vi stræber efter at opnå kvalitet, service, produktudvikling, nyskabelse med fokus på kundens behov. Vi gør så meget mere end blot at tilbyde kvalitetsudstyr. Vi hjælper vores kunder med at designe og indrette deres centre, vi afklarer økonomiske spørgsmål, uddanner medarbejderne og bidrager med alt inden for markedsføring.

DESIGN

Resultatet er, at vi har redefineret standarden for design og har gjort dette til et forbillede for andre. Ved at lytte til kundernes behov som ingen anden har vi pustet nyt liv i en sektor, som ikke har udviklet sig i årevis.

KVALITET

Over hele verden vælger de bedste fitnesscentre, træningscentre og virksomheder os, fordi Matrix igen og igen beviser, hvad vi kan og holder, hvad vi lover. Vi viser vores styrke gennem den topkvalitet, vi leverer: vores cardio maskiner er mere holdbare, og vores motorer kører mere lydsvagt. Vores interfaces er optimeret til fitnessmiljøer, lave styrketræningsmaskiner, som ikke blokerer synsfeltet, og har særligt stort fokus på detaljer på alle områder.

SERVICE

Har du behov for hjælp? Du kan regne med os hele døgnet, hvis du har brug for hjælp eller vil have svar på dine spørgsmål. Desuden yder vi 3 års garanti på vores fitnessredskaber. Vores service holder – det er Matrix-mentaliteten. Oplev vores service her. 

Kontakt os via kontaktformularen nedenfor,  og få mere at vide.