Banken Fitness er beliggende i Ølgod , som ligger lige midt imellem Herning og Esbjerg.  Bygningen har huset fire forskellige banker, siden sin opførelse for over 70 år siden. Derfor har vi valgt navnet Banken FItness. I Banken Fitness fokuserer vi på at skabe trænings- og bevægelsesglæde i alle aldersgrupper. Vores yngste er 9, og vores ældste er snart 90 år.  Her kan du både træne styrke, mobilitet, kredsløb, mindfulness og sidst men ikke mindst – social fitness. Vi ser lidt os selv som det nye “Forsamlingshus”, hvor lysten til at skabe sociale fællesskaber er stor.  

Vi er vilde med både design og kvaliteten af vores Matrix udstyr.  Man kan både se og mærke at det er kvalitet, man har i hænderne. Vi har fået meget ros for vores valg af maskiner,  både i form af kvalitet og funktionalitet, men i særdeleshed også på grund af det flotte finish. Vi har en service aftale med Matrix, som gør, at vi altid kan garantere vores medlemmer, at udstyret virker så hurtigt som muligt, hvis noget skulle ske at trænge til et eftersyn.

Hos os handler det om at investere i fremtiden, spare op og sætte dagens træning i banken- Rikke nielsen

 

Vil du vide mere om, hvordan vi kan styrke dit fitnesscenter? Udfyld felterne nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.