Vi tager udgangspunkt i, at vores maskiner fungerer korrekt. Alligevel kan det forekomme, at der opstår fejl på et redskab, eller det har behov for vedligeholdelse.  I sådanne tilfælde kan du forvente vores hurtige og dækkende service. For at kunne tilbyde dig den optimale hjælp vil vi bede dig om at oplyse serienummeret på maskinen.

Formålet med serienumre: hurtig service og registrering af servicehistorik

Et serienummer angiver redskabets type og kategori, viser hvilke komponenter, der er anvendt i maskinen og angiver hvilke fejl, der er kendt på verdensplan. Derfor undgår man at skulle oplyse tidskrævende og fejlfølsomme data om maskinen til os (kategori, type, anskaffelsesår, opgraderinger). Ud over de generelle oplysninger om maskinen kan vi også tilgå en digital servicehistorik for redskaberne i dit fitnesscenter ved hjælp af serienummeret. På den måde ved vi, hvilke spørgsmål du har stillet tidligere, hvilke sager der er igangværende, og om der har været tekniske fejl. Derfor hører det fortiden til at føre en logbog for maskinerne; vi overtager gerne den opgave.

SERIENUMMERPLACERING

Flere tekniske fejl/spørgsmål?

Har du spørgsmål om flere maskiner? Eller flere fejl på én maskine? Så udfyld formularen herunder for hver maskine eller hver fejl. Vi vil sørge for, at det bliver fundet i din servicehistorik, og vi vil tage fat på dine henvendelser løbende.