Matrix Fitness leverer fitness udstyr til forskellige brancher

Hos Matrix udformer du sammen med vores eksperter den ideelle sammensætning af dit (fitness)koncept. Derefter hjælper vi dig med at realisere konceptet, uanset din branche og størrelsen på dine lokaler eller dit budget. Ved hjælp af samarbejdet med vores eksklusive partnere kan du få gavn af et bredt sortiment af cardio- og styrketræningsmaskiner. Vores fitness udstyr står hos fitnesscentre, fysioterapi og træningscenters, på sportshaller og foreninger.

FITNESSCENTRE

Du er bevidst om, at din fitnessvirksomhed er mere end bare et stort lokale fyldt med udstyr. Du skaber stimulerende omgivelser, hvor mennesker trives med at dyrke motion og møde hinanden. Hvor alle arbejder med glæde og passion for deres sundhed, kondition og/eller fysiske form. Hos Matrix tilbyder vi alt, som er nødvendigt for at være til rådighed for dig. Vi leverer naturligvis alle tænkelige cardio- og styrketræningsmaskiner. Og vi finder det lige så vigtigt at nå frem til dit ideelle fitnesskoncept i samarbejde med dig. Med vores mangeårige ekspertise kan vi hjælpe dig yderligere med alle indretnings-, finansierings- og driftsplaner, uanset hvor stort eller lille dit budget eller lokale er.

SPORTSHALLER OG FORENINGER

Hvad enten du er leder af din egen sportshal, et fællesejet træningscenter eller en forening, er vi altid nysgerrige efter at vide, hvilke udfordringer dit center står overfor. Og endnu bedre: Vi ønsker at klare disse udfordringer sammen med dig – og gøre dit center endnu bedre. Derfor er vi stolte over at være partner med ConnectSport. Denne organisation har sportshals-, træningscenter- og foreningsmedlemmer fra hele Danmark. Målet? At dele viden med hinanden – og sammen opnå forbløffende resultater og succeser.

Fysioterapi og træningscentre

Som fysioterapeut hjælper du dine klienter med at nå deres mål med resultatorienterede øvelser og praktiske råd. Vores professionelle cardio- og styrketræningsmaskiner kan støtte dig i den forbindelse. For eksempel opfylder fitnessredskaber de kvalifikationer, der kræves ved nutidige bevægelsesprotokoller. Arealet, der er til rådighed i en fysioterapiklinik, er som regel noget mindre end i et motionscenter. Vi leverer professionelle fitness udstyr og tilbyde 3 års fuld servicegaranti på alle vores maskiner, der kan bruges til mange forskellige øvelser på et minimum af gulvareal, for eksempel vores velrenommerede “Functional Trainer”, og vi rådgiver dig gerne om den mest effektive indretning af træningsrummet.

VIRKSOMHEDER

Sunde, vitale medarbejdere i god form er en fordel for din virksomhed. De er ikke syge så ofte, de kommer sig hurtigere, hvis de alligevel bliver syge, og er endda tit mere produktive. Det er blevet dokumenteret af forskning udført af TNO, det nederlandske teknologiske institut. Investering i virksomhedsfitness kan således levere et godt resultat. Hvem kan vide dette bedre end den Hollandske Hjertefond? Disse eksperter i sund levevis har indrettet deres virksomhedsfitnessrum med Matrix cardio- og styrketræningsmaskiner.

PERSONLIG TRÆNING

Et personligt bånd med dine klienter er din styrke. Og som professionel har du behov for udstyr, som dine klienter kan træne optimalt på. Redskaberne skal være sikre og brugervenlige, lettilgængelige og effektive. Ligesom du lever dig ind i klientens situation, så kan vi leve os ind i dine behov, og vi forstår, hvad du behøver for at kunne tilbyde dem det bedste. Vores professionelle fitness udstyr, som kan bruges på alle niveauer, er det perfekte supplement til din ekspertise. Vi kan også rådgive dig inden for emner, som rækker udover “hardwaren”, for eksempel finansierings- og indretningsplaner.

Vores kunder